onsdag den 29. juni 2011

World of Warcraft on nyt vapaa, kunnes taso 20, core pelejä laskisi hintaeroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Gh2v38pJBZ0/world-of-warcraft-is-now-free-until-level-20-core-games-drop-in-price.ars:


Muistatko kun DARE upseerit olisivat varoitan paha huumekauppiaita kuka antaisi sinulle ensimmäinen osuma ilmaiseksi saadakseen Oletko riippuvainen? No, ajattele Blizzard kuin jälleenmyyjä, joka ulottuu jotka tarjoavat ensimmäiseen 20 osumaa. Aika alkaa nyt, World of Warcraft on tullut vapaasti pelata kunnes osut tasolla 20.


"Olemme poistaneet aiemmin 10 - ja 14 päivän kokeiluversio aikarajoituksia, ja pelaajat, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan ulos World of Warcraft voi nyt pelata Base peli ilmaiseksi enintään merkin tasolla 20, mukaan lukien draeneit ja veren elf merkkiä, kaikki he tarvitsevat on Battle.net tilin ja Internet-yhteys "Blizzard selittää selvitys. Jos kulki aiemmin 14 päivän kokeiluversio, voit palata hahmosi ja jatkavat pelaamista pisteestä jätit peli jos haluat, mutta taso korkki vahvistetaan 20.


Jälkeen? Blizzard on joitakin edullisia tapoja saada sinut peliin.


... Pelaajat voivat saada sekä alkuperäinen World of Warcraft ja pelin ensimmäisen laajennuksen asetettu, Burning Crusade, vain 19,99 dollaria osana uuden digitaalisen Battle Chest nyt saatavilla verkossa Blizzard Storesta. Lisäksi jokainen joka omistaa alkuperäisen World of Warcraft, riippumatta siitä, milloin he ovat ostaneet pelin, automaattisesti voi käyttää kaikkia sisältöä ja ominaisuuksia Burning Crusade laajentamiseen ilman lisäkustannuksia.

Tulette näkemään tätä useammin kuin yritykset löytää keinoja myydä sinulle sisältöä läpi pelien käyttäen otsikko alustana sijaan tuote. Valve hiljattain muuttaneet Team Fortress 2 maailmaan maksuttomia pelata , ja jopa taistelevat pelejä on tulossa aggressiivinen jälkeisessä käynnistää ansioita-vaikka kyseisessä tapauksessa ei ollut hinta putoaa pelistä.


Ääni pois kommentit: Oletko nyt todennäköisemmin pelata World of Warcraft, tai ainakin yrittää sitä?


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar