onsdag den 29. juni 2011

Insert Coin: Sosiaalinen Polkupyörät pyörä jakojärjestelmän (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/29/insert-coin-social-bicycles-bike-sharing-system-video/:

Vuonna Aseta kolikko, katsomme jännittävä uusi tech projekti, joka vaatii rahoitusta ennen kuin se voidaan lyödä tuotantoa. Jos haluat piki mukaan ota lähetä meille vihje kanssa "Insert Coin" kuin otsikkokenttään.





On kulunut vuosi siitä, kun viimeksi kuulleet sosiaali Polkupyörät (SoBi) , pyörä jakamisen käsite, joka on mahdollista mullistaa vuokraa, ratsastaa, ja lukitse pyörät. Nyt newyorkilainen käynnistyksen työskentelee erittäin lupaava toinen prototyyppi, ja on kääntymässä Kickstarter rahoitusta. Uusi versio on vielä muutaman viikon pois (se on renderoitu versio yllä olevassa kuvassa), mutta me pedaled siirrettiin SoBi HQ Brooklynissa katsomaan ensimmäisessä malli, joka on jo paljon tehokkaampi kuin järjestelmiä olemme nähneet toteutetaan Euroopassa ja valitse amerikkalaista kaupunkia, esimerkiksi Denver. Molemmissa versioissa on tärkein taakse kiinnitetty lukko yksikkö, jossa U-lukko, takapyörän käynnistyksenestolaite, GPS-paikannus siru, GSM-modeemi, ja napadynamo sähkögeneraattori. Uusi versio n yksikkö on paljon tasaisempi, kaksi kolmasosaa kevyempi, ja niihin sisältyy integroitu aurinkopaneeli pitää elektroniikan virta vaikka pyörä ei liiku.



SoBi liitännät Mobile-sovelluksen, jonka avulla voit löytää ja avata varauksettoman pyöriä ympäri kaupunkia (voit käyttää PIN hallita lukita varauksen aikana). Käyttäjät maksavat kuukausimaksun tilata, joka sisältää tunnin vapaamatkustamisen joka päivä. Järjestelmä toteuttaa fiksu taloudellinen kannustin polkupyöriä palasi strategisesti sijaitsee navat lataaminen maksu käyttäjille, jotka haluavat lähteä pyöriin muualla, tällöin tarjoamalla saman verran kuin luotto ratsastajille, jotka vuokraavat että pyörä ja palauttaa sen napa. Koska SoBi tullaan vuokraus palvelua ja et ostaa pyörä omistaa, varhainen kannattajat saavat tulevaisuudessa luoton vastineeksi Kickstarter lahjoituksen. Lahjoitukset $ 50 tai enemmän myös liukas AR-käytössä t-paita, joka näyttää "3D" mallin pyörä mobiililaitteessa. Hyppää ohi tauko käytännön kanssa ensimmäisen sosiaalisen polkupyörä, ja takana-the-scenes tarkastella yhtiön yhteinen työpaja Greenpoint, Brooklyn.

Jatka lukemista Insert Coin: Sosiaalinen Polkupyörät pyörä jakojärjestelmän (video)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar