onsdag den 29. juni 2011

Lähettäminen valonsäde pitkin arkki grafeenin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yo02JjkgxZA/sending-a-beam-of-light-along-a-sheet-of-graphene.ars:


Saavuttamiseksi nirvanaan laskentatehoa, joka ei koskaan saa sinut odottamaan, siru valmistajat etsivät tapoja lapio elektronien noin klo yhä nopeammin hinnat ja lyhyillä etäisyyksillä. Kuten muissakin tapauksissa, Nirvana on paras saadaan kokeilla uusia aineita. Saat elektroneja, häkellyttävä asiasisältö valinta on hiljattain grafeenin. Jotta kellotaajuudet nousevat, meidän täytyy ymmärtää miten heilua elektroneja grafeeni on optinen taajuuksilla. Samaan aikaan meidän täytyy myös oppia, miten hallita näitä elektroneja.


Onneksi elektroni jongleerausta klo optinen taajuuksilla on toinenkin nimi: pinta Plasmon polaritons, tai tarkemmin rennosti plasmons. Yleensä me pelata plasmons on metallipinta, koska nämä ovat paljon vapaita elektroneja. Mutta pari tutkijoiden University of Pennsylvania halusi nähdä millaisia ​​temppuja voidaan toistaa plasmons grafeeni. Heidän paperi esille joitakin mielenkiintoisia temppuja, mutta toivon se oli käsitellyt erot grafeenista ja metallien vakavammin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar