søndag den 27. marts 2011

iMobot hiipii, ryömii, nosturit tiensä sydämiimme (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/imobot-creeps-crawls-cranes-its-way-into-our-hearts-video/:


Se ei voi näyttää paljon, mutta tämä pieni modulaarinen robotin sai kamaa antaa Keepon käyttää sen rahan - Ai joo, ja mukaan sen luojat, iMobot's got iso vaikutus alan robotiikan liikaa. Sporting neljä astetta vapauteen, kaksi pyörivää nivelet, ja pari etulevyt jotka toimivat pyörät, patentoidusta laite voi indeksoida, ajaa, ja mahdollisesti toimia itsenäisesti kameran foorumi. Yllättävän ketterä kimpale koneiden kehitettiin kaksi UC Davis professoreita, jotka sanovat niiden monipuolinen keksintö voisi tukea etsintä-ja pelastustoimiin sekä koulutusta ja tutkimusta. Mielestämme se on super cool, että iMobot voisi olla sankari, mutta oikeastaan, me vain haluamme nähdä sen rintakuva liikkua. Tsekkaa video uusista robo rakkaus tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä iMobot hiipii, ryömii, nosturit tiensä sydämiimme (video)


iMobot hiipii, ryömii, nosturit tiensä sydämiimme (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 23:11:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde UC Davis (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar