søndag den 27. marts 2011

FCC tarkastellaan Datapalveluihin sääntöjä, ei kiinnosta commonizing harjoittajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/fcc-looking-at-data-roaming-rules-not-interested-in-commonizing/:

FCC puheenjohtaja Julius Genachowski mainitaan lyhyesti datapalvelujen verkkovierailujen CTIA viime viikolla, mutta nyt hän kertoi kongressille, että toiminta on ulkomailta, jotta maaseudun harjoittajat eivät jää jälkeen muiden solujen teollisuudelle. Näet, vuonna 2007 komissio valtuutti halpa roaming-sopimuksia puhe-ja viestintäpalveluiden avulla alueellisten lentoyhtiöiden kilpailla, mutta solun tiedot mehiläinen polvillaan nyt (kuin teistä luet tätä älypuhelimeen voi todistaa), ja nämä sopimukset eivät suojaa Tiny Tims Telecom maailmassa VoLTE muutenkin. Niin, hän selittää lähettämässään kirjeessä senaatin jäsenet ja parlamentin puheenjohtaja on laatinut säännöt, joita "incent mahdollisuuksia roaming kumppaneita tulla neuvottelupöytään neuvottelemaan yksityisten kaupallisten tarjouksia."



"Asetusluonnoksen harkitaan puitteet seuraavalle cocktailillesi yhteinen kuljetus lähestymistapa ja lehdet palveluoperaattoreiden vapaasti neuvotella ja määrittelevät asiakas-by-asiakas perusteella, kaupallisesti kohtuullisin ehdoin tietoja roaming-sopimuksia", sanotaan toisessa kirjeessä. Lienee tarpeetonta sanoa, olemme innolla kuulevani miten FCC rohkaisee kilpailua ja samalla antaen isojen poikien neuvotella niiden monen miljardin dollarin taajuuksien tilalla kannat.

FCC tarkastellaan Datapalveluihin sääntöjä, ei kiinnosta commonizing harjoittajien perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 19:04:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Puhelin Scoop | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar