søndag den 27. marts 2011

LanSchool iPad hakemus versoja pois, lähettää takaisin koetehtäviin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/lanschool-ipad-application-shoots-out-sends-back-test-questions/:



LanSchool n iPad app on pois rasti, mutta uusin päivitys tuo ylimääräistä, että olisi hyvä sekä opettajien ja oppilaiden keskuudessa. Se testaus ominaisuus, joka mahdollistaa professorit lähettää testit enintään 100 kysymystä opiskelijoille, jotka ovat käynnissä LanSchool iPad Opiskelijan hakemuksen, sieltä testitulokset voidaan ampua takaisin ja näytetään reaaliajassa opettajan konsoli ja palata arvostellaan kyky viedä tai tulostaa tuloksia. Nämä vastuuhenkilöt voivat perustaa tosi / epätosi, monivalintakysymyksiä tai lyhyen vastauksen kysymyksiin, ja grafiikka on vihreä valo samoin. Testit on rakennettu käyttäen Mac tai PC, mutta sen jälkeen ne voidaan sitten lähettää iPads, tietokoneita tai thin client. Voit lyödä lähde linkki ladata ohjelman ilmaiseksi, mutta sinun nykyinen luokkahuoneessa lisenssin LanSchool saada mitään aikaan. Whatd'ya - ja vaivaa?

Jatka käsittelyssä LanSchool iPad hakemuksen versoja pois, lähettää takaisin koetehtäviin


LanSchool iPad hakemus versoja pois, lähettää takaisin testin kysymyksiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 00:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar