søndag den 27. marts 2011

Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot käynnistää 31 maaliskuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/verizons-samsung-4g-lte-mobile-hotspot-launches-march-31st/:


Vaikka se ei ole ensimmäinen Verizon LTE laite jakaa sen valkohehkuinen yhteys WiFi (että kunnia menee äskettäin käynnistetty Thunderbolt ), Samsung SCH-LC11 - ilmoitti takaisin CES - on muotoutumassa olevan Verkoston ensimmäinen oma hotspot lyödä vähittäiskaupassa. Olemme juuri pudonnut harjoittajan sisäistä laitteet oppaan, jossa julkaisupäivä kaikissa kanavissa (kaupat, puhelinmyynti, ja online-tilassa) tulevana torstai 31 maaliskuu, hinnoittelu on avoin kysymys, mutta varustamot pyrkivät hinta nämä modeemit melko aggressiivisesti sopimus koska he tietävät, he aikovat syödä sinut elävältä tietojen kanssa suunnitelman kahden seuraavan vuoden aikana. Tietenkin tässä tapauksessa, olemme enemmän kuin valmiita syö elävältä, jos se tarkoittaa meillä 20Mbps langaton yhteys meidän taskussa koko ajan.



[Kiitos, anonyymi vihjeidenmyyjä]

Verizon Samsung 4G LTE Mobile Hotspot käynnistää 31 maaliskuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 13:33:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar