søndag den 27. marts 2011

Tutkijat parantaa sininen OLED tehokkuutta, eivät lupaa ikuista valoa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/26/scientists-improve-blue-oled-efficiency-dont-promise-everlasti/:


Vaikka tämä ei ole ensimmäinen kertaa olemme nähneet hyötysuhteeseen sininen OLED, on syytä huomata, että heidän ehdotettu yläraja tuottavuuden tähän saakka ollut nöyrä viisi prosenttia. On jännittävää oppia, siis noin läpimurron professori John Kieffer ja jatko-opiskelija Changgua Zhen alkaen University of Michigan, joka on johtanut niiden menestyksekkäästi yhä taivaansininen diodi energiatehokkuus kasvoi 100 prosenttia. Duo, johon liittyy joitakin kirkkaita mieliä Singaporessa, manipuloida suorituskykyä valvojien järjestämällä OLED molekyylit tietokoneen malli, mikä paransi kasvatetun materiaalin ominaisuudet. Yksinkertaisesti sanottuna, vaikka olemme edelleen tarkastella vaivaiset kymmenen prosentin hyötysuhde, niin saamme nähdä, jos he ottavat sen täältä.

Tutkijat parantaa sininen OLED tehokkuutta, eivät lupaa ikuista valoa perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 maaliskuu 2011 20:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde University of Michigam | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar