søndag den 27. marts 2011

Nokia arvioi edelleen keksiminen uudelleen, yksityiskohdat uusia fontteja ja branding

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/nokia-continues-reinvention-details-new-font-and-branding/:


Nokian nykyinen kirjasintyyppi - Nokia Sans - tuntuu yhtä suuri vakiot kulutuselektroniikkateollisuuden, muotoilu heti huutaa "Nokia" nyt näet sen (paremmin tai huonommin). Tällainen vahva, tiukka brändin jostain niin perus-ja yksinkertainen hahmo näytössä ei todellakaan ole jotain, että voit ostaa - se on rakennettu ja viljelty yli monta, monta vuotta - niin olemme varmasti että Espoon päätös Chuck se ja aloittaa puhtaalta pöydältä ei tehty kevein perustein. Itse asiassa emme varmasti sitä ei tehty kevein perustein, koska yhtiö on julkaissut 800-plus sana selitys ja puolustus päätöksestään tappaa Nokia Sans ja korvata se Nokia Pure, fontti luonnehditaan ruumiillistuma " kauneus ylin käytettävyyttä. "



Tietenkin, se ei ole sattumaa, että fontin muutos tulee aivan kuin Nokia yrittää palata piirustuspöydällä sekä sen vuokraamista ulkopuoliselle Stephen Elop ja sen päätös luopua Symbian ja lisätä Windows Phone taikinaan, tosiaan, Yhtiö sanoo, että se aikoo käyttää Pure sen laitteita ja että "se on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille ja digitaalisissa ympäristöissä." Mitä mieltä olet?



[Kiitos, Esko]

View Poll


Nokia arvioi edelleen keksiminen uudelleen, yksityiskohdat uusia fontteja ja brändäys perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 15:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Nokia Conversations | lähde Nokia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar