onsdag den 2. februar 2011

Yahoo: kirjakieleen IMAP täytäntöönpano syyttää Windows Phone 7 tietojen vuoto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/yahoo-nonstandard-imap-implementation-to-blame-for-windows-phon/:
Lopuksi, mitä maailmassa on odotettu: selitystä Yahoo koskevat sen roolia Windows Phone 7 tietovuoto-portti . (Ja oletamme, että sinulla on parempi ehdotus?) Tässä se on kokonaan:
Yahoo! Mail on laajalti saatavilla kymmeniä miljoonia matkapuhelimia, mukaan lukien käynnissä Apple IOS, Android, Nokian Symbian ja RIM. Kysymys Windows Phones on nimenomaan siitä, miten Microsoft valitsi toteuttamaan IMAP Yahoo! Mail eikä vaikuta Yahoo! Mail näihin muihin mobiililaitteisiin. Yahoo! on tarjonnut Microsoft lyhyen aikavälin ratkaisu täytäntöönpanon he valitsivat, ja kannustaa Microsoft vaihtaa tavallinen integroituminen Yahoo! Mail, joka johtaisi pysyvään korjata.
Nyt tiedämme, mitä ajattelet: miksi kaikki aina kiusaa IMAP? Mutta ainakin he työskentelevät kovasti korjata, ja lopulta se todella tärkeistä asioista.

Yahoo: kirjakieleen IMAP täytäntöönpano syyttää Windows Phone 7 tietoja vuotaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 11:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar