onsdag den 2. februar 2011

IOS osuus on nyt 2% maailman web-selailu liikenteen Chrome kierrosta 10% merkin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/ios-now-accounts-for-2-of-global-web-browsing-traffic-chrome-r/:
Kun työpöydän luja Windows 7 ja Mac OS, maailman kolmanneksi suosituin foorumi surffailusta osoittautuu Applen IOS. Ohjelmisto, jonka avulla iPhone, iPod touch ja iPads punkki on todettu Net Applications vastaamaan yli kaksi prosenttia maailman liikennetiedot analysoitiin web tilastotieteilijä viimeisin raportti - ensimmäisen kerran IOS on ylittänyt tämän kynnyksen. Britanniassa ja Australiassa oli yli viisi prosenttia kutakin, mutta USA kellotaajuudella 3,4 prosenttia. Leaving käyttöjärjestelmät sivuun, Chrome on jatkanut tasaista kasvua selaimen edessä ja on nyt 10,7 prosentin osuus yli kaksinkertaistui sen viipale viime vuonna tähän aikaan . Internet Explorer on kokonaisuutena kastettu alhaisimmalle tasolle vielä kello 56 prosenttia, kuitenkin Net Applications kertoo IE8 näkyy mukavaa kasvua. Joten ainakin se näyttämään olemme vihdoin valmiita hautaamaan zombeja nimellä IE6 ja IE7, mitä muuta selainta päätämme siirtyä.

Jatka käsittelyssä IOS osuus on nyt 2% maailman web-selailu liikenteen Chrome kierrosta 10% merkin

IOS osuus on nyt 2% maailman web-selailu liikenteen Chrome kierrosta 10% rajan perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 05:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Net Applications (IOS) , (Chrome) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar