onsdag den 2. februar 2011

408 Chevrolet Volt ja Nissan Leafs myyty Yhdysvalloissa tammikuun aikana, rajallinen tarjonta todennäköisesti syyttää

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/408-chevrolet-volts-and-nissan-leafs-sold-in-us-during-january/:
Chevy Volt ja Nissan Leaf ovat samankaltaisia paljon tapoja: tukeutuvat sähkömoottorit niiden liikkumiseen, molemmat ovat ansainneet Car of the Year Awards (V vuonna Pohjois-Amerikassa , Leaf Europe ), ja molemmat ovat upeasti alhainen myynti ensimmäisen pari kuukautta myynnissä. Tammikuun luvut ovat juuri tullut ulos ja voltin johtaa tavalla 321 ajoneuvoa myydään tai vuokrataan, kun Nissan tulokset vielä heikompi 87 ostoksia. Se vertaa lukuja 326 ja 19 osalta, että joulukuussa. Ennen kuin me kaikki alat kirjoittaa pois EV kuten DOA (taas), muistakaamme, että molemmat yhtiöt ovat valtavia takaisin-tilaukset niiden sähköistetty ihmiset harjoittajille, mikä meidät uskomaan, että todennäköisin syy tähän hitaaseen noro toimitusten rajallinen tarjonta melko kuin hupenevat kysyntää. Tuotantomäärät voltin ja Leaf odotetaan ylösajamiseen kuin menemme eteenpäin, niin paniikki on suositeltavaa - jos tulemme ympäri tammikuuta 2011 ja on edelleen tarkastella myy vähemmän kuin JooJoo onnistui.

408 Chevrolet Volt ja Nissan Leafs myyty Yhdysvalloissa tammikuun aikana, rajallinen tarjonta todennäköisesti syyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 08:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Green Car raportit , PluginCars | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar