onsdag den 2. februar 2011

GMC: n SATIMO ATS-järjestelmän pyörii Denali oikeus kierros asianmukaiseksi antennin sijoitus (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/gmcs-satimo-ats-system-spins-a-denali-right-round-to-ensure-pro/:
GMC: n SATIMO ATS-järjestelmän pyörii Denali oikeus kierros asianmukaiseksi antennin sijoitus (video)
Koska tietyn yrityksen tietää varsin hyvin, löytää oikea paikka laittaa antenni voi olla vaikeampaa kuin miltä se näyttää. Sen sijaan vain isku yksi katto ja kutsua sitä päivää, General Motors on luonut SATIMO ATS, lähellä mitattuja antenni testausjärjestelmä sellaista olemme tottuneet vakoilusta kaikki FCC kuvia . Tämä yksi on kuitenkin SUV-kokoinen, kuten voitte nähdä videon alla. Työntekijöiden yleisen voi ajaa GMC Yukon Denali päälle levysoittimen ja spin sen ympäri, kun 103-anturit testi antennin sijoitus, luoda 3D tuloksena suorituskykyä. Se oli ensimmäinen järjestelmä maailmassa, ja on täydellinen paikka meidän ensi Faraday rave.

Jatka käsittelyssä GMC: n SATIMO ATS-järjestelmän pyörii Denali oikeus kierros asianmukaiseksi antennin sijoitus (video)

GMC: n SATIMO ATS-järjestelmän pyörii Denali oikeus kierros asianmukaiseksi antennin sijoitus (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde egmCarTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar