onsdag den 2. februar 2011

TouchType debytoida SwiftKey Tablet app Android tablettia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Saimme esimakua TouchType teki nipistää sen SwiftKey näppäimistö app tabletit takaisin CES , ja yhtiö on juuri nyt saanut virallisen lopputulokseen: sen SwiftKey Tablet app. Se on ilmeisesti suunniteltu "yhteistyössä Googlen kanssa ja Motorola samaan aikaan käynnistää Xoom, ja kuten näette yllä, se on selvästi on räätälöity nimenomaan Honeycombiin - yhtiö kuvailee ihon" holografinen "ja" peukalo- optimoitu. " Aiempien SwiftKey näppäimistö apps, se käyttää yhtiön ns sujuva Prediction Engine, joka lupaa ennustaa "noin kolmasosa sanoja" ennen kuin lisäät yhden merkin, ja nyt jopa analysoida Gmail, Facebook ja Twitter tilit opit kirjoittamaan (vaikka se voi ilmeisesti kytkeä pois päältä jos haluat). Pään ohi tauon nopeasti videon, ja pysy kuulolla joitakin käytännön näyttökertoja.

Jatka käsittelyssä TouchType ensiesiintymisensä SwiftKey Tablet app Android tablettia

TouchType debytoida SwiftKey Tablet app Android tabletteja perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 14:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde SwiftKey | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar