onsdag den 2. februar 2011

Keepon robotti pian saataville massojen lelu muodossa 40 dollaria Omat Keepon

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/keepon-robot-soon-available-to-the-masses-in-toy-form-as-the-40/:
Keepon robotti nyt saatavilla massojen lelu muodossa 40 dollaria Omat Keepon
Olemme käyneet paahtava suhde Keepon robotti vuodesta 2007, hänen yksinkertainen keltainen muoto ja rauhallinen noudattaminen voittaa syömällä sydämemme. Mutta, valitettavasti, tämä on onneton rakkaus, sillä kaveri on vain ollut saatavilla tutkimuslaitosten (ja ilmeisesti rockyhtyeistä ) on kyynel-asiakkuutta hinta 30.000 dollaria. Nyt on olemassa versio voimme vihdoin kotiin äiti, 40 dollaria Omat Keepon. Se on puhuttu "lelu", joten meillä on epäilyksiä, että se voi karata samanlaista liikkuu sen Pro edeltäjä laittaa alas (upotettu tauon jälkeen), mutta emme todellakaan aio olla ensimmäinen rivi selville, kun he kauppoihin. Ei, me emme tiedä, milloin se on vielä, mutta emme kertoneet kaikki paljastetaan 14. helmikuuta. Kyllä, Ystävänpäivä.

Jatka käsittelyssä Keepon robotti pian saataville massojen lelu muodossa 40 dollaria Omat Keepon

Keepon robotti pian saataville massojen lelu muodossa 40 dollaria Omat Keepon perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 09:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BotJunkie | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar