onsdag den 2. februar 2011

NJ EV omistajan kanssa 50000 mailia kirjautuneena karkottaa myytti kylmä sää akku suru

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/nj-ev-owner-with-50-000-miles-logged-dispels-myth-of-cold-weathe/:
NJ Mini E omistajan kanssa 50000 mailia kirjautuneena karkottaa myytti kylmä sää akku suru
Me nähdään kommentteja, kajahtaa ja joka EV postitse siitä, miten arvoton ne ovat kylmät. Charles Lane Washington Post äskettäin teki saman sanomalla asioita kuten "muutos kymmenen astetta voi mahlaa 50% akun teho" ja spekuloidaan, että EV teollisuus on "vain yksi hyvin julkisuutta vika päässä katastrofista." Ei niin, sanoo Tom Moloughney, ja hänen pitäisi tietää. Hän vietti viimeiset 49500 mailia hänen työmatkaliikenne elämän täysin sähköllä Mini E , keskimäärin 2500 kilometriä kuukaudessa. Nyt tämä auto on prototyyppi ja melko varhainen esimerkki modernin sähköauto, eli se ei ole vakautettu tech voit lämmetä akut ennen lähtöä. Huolimatta siitä, että Tom on kirjautunut jokaisen matkan hän teki autossa ja osoittaa hän harvoin näkee enemmän kuin tappiota noin viisi prosenttia sen ajoneuvon tavanomaisesta alue. Vielä tärkeämpää on, hän selvitti tiensä läpi monien kylmä matkustaa joutumatta pulaan - tai paleltua kuoliaaksi.

NJ EV omistajan kanssa 50000 mailia kirjautuneena karkottaa myytti kylmä sää akku suru perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 09:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PluginCars.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar