onsdag den 2. februar 2011

BMW: n NFC Key on lippusi ajaa, ja sinun pitäisi hoitaa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/bmws-nfc-key-is-your-ticket-to-ride-and-you-should-care-video/:
Near Field Communication ( NFC ) on muotoutumassa olevan yksi kuumimmista teknologian kehitys 2011 nyt maksu -järjestelmien ja uusien matkapuhelinten (taustalla Gingerbread rakentaa Android ja oletettavasti, lähiajan IOS release ) tekevät tiensä Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Lisää BMW: kasvava luettelo kannattajien kanssa NFC avain tulevaisuuden. Bimmer tutkijoiden kuvitella yhdistää avain auton navigointi-ja viihdejärjestelmä, jonka avulla voit tehdä hotellivarauksia tai ostaa junalippuja esimerkiksi. Voisit sitten ladata lippu suoraan auton avain, jota voitaisiin sitten käyttää junaan. Myöhemmin avain linkitetty pankki tietoja voitaisiin käyttää jopa ratkaista hotellin lasku. BMW uskoo sen lähestymistapa on turvallisempi kuin NFC-kännykän, koska sen järjestelmä on niin suljettu ja salattu. Mahdollisesti. Mutta olemme yhä todennäköisemmin myös kännykkä taskussa matkoilla kuin avain pysäköityyn autoon muutaman sadan kilometrin päässä. Tietenkin, mikään ei ole estää meitä napauttamalla avain kännykkään ja tiedonsiirto - se on edelleen t & k-vaihetta seuraavan sukupolven ConnectedDrive jälkeen kaikki. Klikkaa kautta videota varten.

Jatka käsittelyssä BMW: n NFC Key on lippusi ajaa, ja sinun pitäisi hoitaa (video)

BMW: n NFC Key on lippusi ajaa, ja sinun pitäisi hoitaa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 06:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BMW Blogi | lähde BimmerToday (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar