onsdag den 2. februar 2011

Ricoh GXR se vaihtaa pois objektiivien kanssa Leica M mount tekee Micro Four Thirds lievästi mustasukkainen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/02/ricoh-gxr-will-swap-out-lenses-with-leica-m-mount-makes-micro-f/:
Ricohin anturi-swap GXR kamera on tulossa enemmän keskenään kuin koskaan ennen - tänä syksynä, yhtiö aikoo esitellä APS-C-kokoinen 12,3 megapikselin CMOS moduuli, jonka avulla voit pop ulos linssit myös. Rakentamisen sijaan uusia makroja ja zoomaa, vaikka uusi yksikkö toimii sovitin suurin aarre on Leica M lasin olet varastointia varten sateinen päivä, ja urheilu uusi verhosuljin liikaa. Ei sanaakaan hinta, mutta ottaen huomioon Leica M-sovittimet Micro Four Thirds voidaan oli kohtuullinen 200 dollaria ja APS-C GXR paketti kulkee noin 700 dollaria kadulla, voit todennäköisesti tehdä matematiikka.

Jatka käsittelyssä Ricoh GXR se vaihtaa pois objektiivien kanssa Leica M mount tekee Micro Four Thirds lievästi mustasukkainen

Ricoh GXR se vaihtaa pois objektiivien kanssa Leica M mount tekee Micro Four Thirds lievästi mustasukkainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 helmikuu 2011 06:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Impress Watch | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar