onsdag den 2. februar 2011

Super Bowl XLV Media Day: Packers jakautuneet IOS / Android, Cowboys CIO neuvottelut liikkuvuuden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/01/super-bowl-xlv-media-day-packers-split-on-ios-android-cowboy/:
Heräsimme tänä aamuna Dallasin 20 asteen lämpötilat ja pysäköintialue jään peitossa. Ei aivan säällä NFL toivoi, kun se valitsi uuden Cowboys Stadium isäntä Super Bowl XLV , mutta se ei estänyt molempien joukkueiden ja median tarjoamasta tavalla - kuitenkin hitaasti - Arlington Super Bowl Media Day. Luonnollisesti tykkää ESPN olivat siellä täysin voimassa, mutta sen sijaan että toisistaan puolustava järjestelmiä ja nähdä kuka voisi Outgunin Troy Polamalu pisimmän harja Pohjois Texas, vietimme aikaa kysyä mobiili OS mieltymyksiä ja nautit tietämyksen Cowboys CIO Pete Walsh. Kun hintalappu hyvin pohjoiseen 1000000000 dollari uudesta Cowboys Stadium, koti maailman suurin HD-näyttö on varmasti yksi maailman teknologisesti edistyksellisimpiä maailmassa. Se pakkaus 884 langattomia tukiasemia koko (puhumattakaan sisäisen verkon toiminnan keskus, joka valvoo toimintaa jokaisesta), 260 kilometriä valokuitu kaapelointi, kyky käsitellä yli 100000 samanaikaista langattomat yhteydet, yli 3100 IPTVs ja mikro kännykkämastojen kunkin suuret lentoliikenteen harjoittajalle - tiedätte, niin että alku video, vain voi odottaa todella näkee tiensä YouTube ennen alkua jälkipuoliskolla.

Pään ohi tauon saaliin video meistä puhuu älypuhelimen alustojen kanssa Green Bay Packers keskusta Scott Wells sekä pitkä (ja oivaltavaa) haastattelu tietohallintojohtajaksi Dallas Cowboys. Kaikkea Cowboys hylkäävät FanVision niiden toivoo viltti stadion ilmainen WiFi kuuluu, ja olemme jopa antaa vihjeen siitä, että kontaktiton maksut ja liikkuvat Pitopalvelutilaukset järjestelmiä voi olla vain kausi tai niin poispäin.

Jatka käsittelyssä Super Bowl XLV Media Day: Packers jakautuneet IOS / Android, Cowboys CIO neuvottelut liikkuvuuden

Super Bowl XLV Media Day: Packers jakautuneet IOS / Android, Cowboys CIO neuvottelut liikkuvuuden perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 helmikuu 2011 19:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink & n

Ingen kommentarer:

Send en kommentar