torsdag den 29. september 2011

Voi Nokia. Toinen 3500 ihmistä lomautetaan, Manufacturing Operations Trimmatut Down

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qzya8LjHso4/:

nokia-logo-1

Nokia tänä aamuna ilmoitti "suunnitelmia toteuttaa muita toimia yhdenmukaistaakseen työvoiman ja operaatiot". Tiedätkö mitä se tarkoittaa: joukkoirtisanomisia ja sitten joitakin. Vuonna lehdistötiedote, Suomen mobiili jättiläinen sanoo, että se vähentää henkilöstöä vähintään 3500 työntekijää vuoteen 2012 mennessä.


Nokia sanoo myös siellä on vähentää valmistuksessa; yhtiö sulkee oman tuotantolaitoksensa Romaniassa tämän vuoden loppuun mennessä ja sanoo se Tuplaaminen Aasian-tehtaiden sijasta.


Nokia myös "tarkistaa pitkäaikaisen roolin" sen teollista toimintaa Salossa (Suomi), Komárom (Unkari) ja Reynosa (Meksiko).


Erillisessä julkilausumassa, Nokia kertoo löytäneensä uuden hallituksen puheenjohtaja ja Nokia Siemens Networks (nykyinen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on eroamalla), ja että se investoi noin 500 miljoonaa euroa (noin 682.000.000 dollaria) liike - kuten myös sen yhteistyökumppani Siemens.


Joy to the World!


Mikä trainwreck.


Koko lehdistötiedote:



Nokia jatkaa mukauttamaan työvoimaa ja toiminta


ESPOO, SUOMI-(Marketwire - 29 syyskuu 2011) -


Seuraava vaihe muutoksia parantamaan tehokkuutta valmistus, Sijainti & Commerce, ja tukitoimintojen


Espoo, Suomi -


Nokia julkisti tänään toteuttaa muita toimia yhdenmukaistaakseen työvoimaa ja toimintaa.


Toimenpiteet tukevat sekä toteuttamista yhtiön strategian ja säästötavoite yhtiö ilmoitti aiemmin tänä vuonna, ja myös tavoite tuoda tehokkuutta ja nopeutta organisaatiolle.


Aiemmin tänä vuonna Nokia ilmoitti muutoksista keskitytty lähentänyt T & K-toimintaa Smart Devices ja matkapuhelimet. Tänään yhtiö ilmoitti seuraavan vaiheen toiminnan linjaus, joka sisältää suunnitelmat vähentää valmistus, Sijainti ja Elinkeinoelämän ja tukitoimintojen.


Nokia aikoo sopeuttaa valmistuskapasiteettia ja uudistaa valmistustoimintaa paremmin palvella maailmanlaajuisen verkoston asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja toimittajien seuraavalla tavalla:


- Keskittää ominaisuus puhelimeen valmistus niihin paikkoihin, joissa on optimaalinen läheisyys toimittajia ja päämarkkinoilla. Tämän seurauksena Nokia suunnittelee sulkevansa tuotantolaitoksensa Cluj, Romania loppuun mennessä 2011, kun Nokian korkean volyymin Aasian tehtaat tarjoavat suuremmassa mittakaavassa ja läheisyyden edut.


- Review pitkäaikaisen roolin sen teollista toimintaa Salossa, Suomessa, Komárom, Unkari, ja Reynosa, Meksiko. Nämä tehtaat odotetaan jatkossakin avainasemassa tarjoten eurooppalaisia ​​ja pohjoisamerikkalaisia ​​älypuhelin asiakkaita, mutta suunnitelma on vähitellen siirtää niiden painopistettä asiakas-ja markkinalähtöisiä erityiset ohjelmistot ja myyntipakkauksessa räätälöintiä. On arvioitu, tätä olisi vaikutusta henkilöstön määrä vuonna 2012, eivätkä ne vaikuta vuonna 2011. Nokia aloittaa keskustelut työntekijöiden edustajien ja sidosryhmien näitä sivustoja, ja uskoo saavansa enemmän näkyvyyttä Mahdollisten henkilöstövähennysten vaikutukset ensimmäisellä neljänneksellä 2012.


Nokia aiemmin ilmoittanut suunnitelmistaan ​​luoda Sijainti & Elinkeinoelämän vahvistaminen paikalla omaisuus mukaan lukien NAVTEQin ja Nokia sosiaalisen paikannuspalveluja toimintaa. Osana vahvistaa tämän liiketoiminnan Nokia on havainnut mahdollisia synergioita ja mahdollisuuksia lisätä tehokkuutta automatisoinnin avulla. Paikkakunta



Ingen kommentarer:

Send en kommentar