torsdag den 29. september 2011

htc Sensation Z710t sta ensimmäinen älypuhelin tarjoaa ST-Ericssonin NovaThor SoC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/htc-sensation-z710t-becomes-first-smartphone-to-offer-st-ericsso/:


Siellä on uusi Tunne siitä kortteli tulee olemaan sen tekemisen tapa China Mobilen, mutta sen sijaan kauneuskäsittelystä lisää samaa, tämä julkaisu on ensimmäinen älypuhelin paikka ST-Ericssonin NovaThor SoC konepellin alle. Toisin tarjonnasta Qualcomm, siru sisällä Sensation Z710t tarjoaa dual-core A9-suoritin sekä yhteyden rahdinkuljettajan TD-SCDMA infrastruktuuri. Muut tekniset tiedot odotetaan pysyvän samana, joka sisältää 4,3 tuuman qHD näyttö ja 8 megapikselin kamera. Valitettavasti Lehdistökuvat ei julkaistu, mikä viittaa sen muotoilu ei ole muuttunut. Löydät koko PR tauon jälkeen, ennakoitiin tämä uusin Tunne joukossa huipputason sekä China Mobilen tarjontaa. Vaikka hinnoittelu tai Julkaisupäivä ole vielä julkistettu, olemme taipuvainen olemaan samaa mieltä.

Jatka lukemista htc Sensation Z710t sta ensimmäinen älypuhelin tarjoaa ST-Ericssonin NovaThor SoC


htc Sensation Z710t sta ensimmäinen älypuhelin tarjoaa ST-Ericssonin NovaThor SoC alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 08:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar