torsdag den 29. september 2011

Planeetat ovat kohdakkain: Facebookin Spartan ja iPad hankkeille Voit käynnistää ensi viikon alussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/frroMhgolOM/:

eclipse95

Aiemmin tänä iltana, Alexia löydetty ja lähetetty joitakin kuvakaappauksia jotain, että näytti paljon kuin myyttinen " Project Spartan ". Pian tämän jälkeen Facebook voitti kyseisen sivun. Ja hyvästä syystä. Se oli Project Spartan, olemme nyt vahvistaneet.


Hups.


No, olla oikeudenmukainen, olen kuullut lukuisia kertoja, että he eivät oikeastaan ​​kutsua sitä sisäisesti. Se voi olla nimi, ulkoinen kehittäjien käyttöön. Ei ole väliä - me kaikki tiedämme mitä tarkoitan. Se HTML5-pohjaisen mobiilialustan että Facebook on rakentanut salassa kuukausia. Ja nyt se on tehty. Itse asiassa se ​​on tehty jonkin aikaa. Mitä olen kuullut, on ollut odottamassa yksi asia ...


Ja siellä asiat käyvät todella mielenkiintoisiksi.


Silläkin uhalla, että kuulostan Boy Who Cried Wolf, olen juuri menossa sanoa se: Facebookin iPad on käynnistämässä. Sekin on valmis menemään jonkin aikaa, mutta se on viivästynyt noin sisäisiä back-ja edestakaisin välillä Apple ja Facebook. Ja Project Spartan on odottamassa että iPad.


Aiemmin tällä viikolla, Mashable ilmoitti , että Facebookin iPad piti käynnistää Applen iPhone tapahtuma tulevana tiistaina. Sillä mitä se kannattaa, olemme kuulleet Facebook on todella aikoo käynnistää iPad omalla iPad / Spartan tapahtuma maanantaina. Mutta he silti keskustella kaikista tämän kanssa Apple. Ja Apple on tunnettu muuttaa asioita viime hetkellä. On mahdollista, että he haluavat Facebook aloittaa tämän lavalle heidän tapahtumaa esitellä joitakin uusia HTML5 ominaisuuksien iOS 5 (joka on myös virallisesti julkistettu osoitteessa tapahtuma).


Uskon maanantai lanseeraus on alibi. Facebook on ilmeisesti valmis menemään kanssa tai ilman Apple.


Viime viikolla olemme huomanneet, että pääkehittäjä Facebookin iPad jäljellä turhautuneita viivästyksiä kanssa App. Tämäkin on kyse Facebook / Apple suhde. Älä usko App oli melko valmis lähtemään pari kuukautta sitten? Miksi sitten oli se vuonna live-koodi ?


Spartan on myös viivästynyt pari kertaa. Viime aikoina olemme kuulleet paljon yhteistyötä välillä Apple ja Facebook hankkeesta. Kaksi (Facebook iPad ja Facebook Spartan) ovat nyt liittyneet lonkan, miltä se näyttää. Yksi ei käynnisty ilman toista. Ja ilmeisesti, kaikki tämä on Applen siunauksella.


Mutta tee mitään virhettä, suhde kahden yrityksen on heikko parhaimmillaan. Molemmat tietävät, että he luultavasti parempi työskennellä yhdessä, mutta molemmat uskovat myös, että ne eivät itse asiassa tarvitsevat toisiaan. Siksi tanssi olemme nähneet ja kuulleet. Kaksi frenemies. Mutta käynnistää Google + on tehnyt yksi yhteinen vihollinen hyvin selvä ...


Tällä kertaa se varmasti näyttää planeetat kohdistamalla. Lähteet molemmin puolin osoittavat suurta Facebook/Apple/iPad/HTML5 ilmoitus tapahtuu ensi viikon alussa tavalla tai toisella. Tällä kertaa en vetoa sitä vastaan.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar