torsdag den 29. september 2011

Eläköön Samsung Taylor: prototyyppi laite vastaanottaa Mango?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/long-live-the-samsung-taylor-prototype-device-to-receive-mango/:


Pidä katsot Microsoftin "Missä Windows Phone update" sivu, huolissaan siitä, että Mango voi koskaan tehdä sitä teidän WP7 laitteeseen ? Saatat olla lohtua kuullessaan, että edes Samsung Taylor - beta laite myönnetty devien joukoille viime kesänä , että on jäljellä pimeässä kun nodos tuli noin - on kuulemma saa Päivitä Windows Phone 7.5 , päätellä, että eri laitteiden osalta jonka vuosittainen huolto on melko leveä. Se ei ole tehty virallista, mutta edellä kuvakaappaus kirjoitettiin Facebook muurin Microsoftin työntekijä (joka on sittemmin otettu alas), joka tarjoaa selvä osoitus siitä että idea ei ole liian kaukaa haettu. Jos olet yksi onnekas muutama on prototyyppi luurin omassa hallussa, pitää silmällä ja pitää meidät ajan tasalla jos Mango tulee koputtamaan ovellesi. Kaikkien muiden pitäisi tuntea olonsa tietäen, että jos Taylor voi saada sitä, on todennäköistä, että kaikki muut Windows Phone voi liikaa.

Eläköön Samsung Taylor: prototyyppi laite vastaanottaa Mango? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 05:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink WMPowerUser | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar