torsdag den 29. september 2011

Islanti saa datakeskuksen soittaa oman, vielä uskoo keijut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/iceland-gets-a-data-center-to-call-its-own-still-believes-in-fa/:


Sanotte Iceland , me heti ajatella Eyjafjallajokull - ja ei, meillä ei ole ollut narkolepsiapotilasta romahdus jälkeen näiden hyvin avaimia. Se on ollut yli vuosi, kun että tulivuori pyyhkäisi otsikoihin ja keskeytti lentomatkailun tarjoaa ulkopuolisille kanssa vääristynyt käsitys maan geologisen pysyvyys. No, vihaajat valmistautua nostamaan tarjolla, koska Verne Global on perustaa datakeskuksen liikkeen kotimaa tietty joutsenen pukeutunut pop pixie, ja houkuttelemalla runsaus uusiutuvien luonnonvarojen valmiina. Voit tehdä tämän yhtiön supistui brittiläisen Colt Group rakentaa erillisiä paloja sen suunniteltua datakeskuksen ja put'em kaikki yhdessä paikalla on aiemmin Naton tukikohta - valitaan sen näennäinen vakaus. Sijainti on ihanteellinen, että alueen luontaisesti viileä climate'll pitää palvelin lämpötilat alas, lisäksi tarjoaa keskustan halpaa vesivoimaa ja maalämpöä. Arvata tiedot tilan olevan vauhtiin Keflavik tämän vuoden lokakuussa, kun se on määrä valmistua - kanssa siunauksen pienet ihmiset, luonnollisesti.

Islanti saa datakeskuksen soittaa oman, vielä uskoo keijuja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar