torsdag den 29. september 2011

RIM details Android yhteensopivuus, sovellusten kirjoitettu NDK nähdä Kanadan viisumien laski

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/29/rim-details-android-compatibility-apps-written-with-ndk-see-can/:


Vaikka olet varmasti tietoinen siitä, että playbook saavat mahdollisuuden ajaa Android apps at jossain vaiheessa , RIM: n tulevat puhtaaksi yksityiskohtia siitä, mitkä pyörii suurin BlackBerry. Mukaan Thinq, insinöörejä kanadalainen yritys vahvisti, että tuleva yhteensopivuus kerros ei tue sovellukset kirjoitetaan NDK - tiedät, tavarat kirjoitettu C sijaan tyypillinen yksi-kaksi Java / Dalvik boolia. Myös leikkuulauta ovat ne, jotka sisältävät Google Maps, in-app laskutusta tai Mountain View: n teksti puheeksi-moottori. Samoin live tapetit ja sovelluksia, jotka käyttävät VoIP tai useamman kuin yhden toiminnan yhteydessä kantoraketti ovat myös out. On ollut säätänyt sitten: älä odota fantastisia parvi apps tehdä hypätä sans jynssäys, joka jos olemme rehellisiä, on suunnilleen oikea annetaan muita uutisia ulos Waterloo .

RIM details Android yhteensopivuus, sovellusten kirjoitettu NDK nähdä Kanadan viisumien laski alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 syyskuu 2011 02:12:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileBurn | lähde Thinq | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar