torsdag den 29. september 2011

Google ja Samsung Ilmoita 11 lokakuu Tapahtuma: Nexus Prime Tuleva

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9VP6CHUz2y4/:

samsungunpacked

Näyttää siltä odottaa vaikeasti Nexus Prime voivat pian olla ohi. Samsung on juuri alkanut lähettää kutsuu erityistä Samsung / Google tapahtuma, joka järjestetään 11. lokakuuta klo 11:30 San Diego. Aihe ei ole lueteltu, mutta kutsu sanoo näemme "Mitä uutta Android".


Prime, joka on huhuttu jo kuukausia, mutta on vielä vahvistamaton, odotetaan olevan ensimmäinen laite, jossa on Ice Cream Sandwich - seuraava suuri Android päivitystä, joka yhtenäistää ja "liikkuvan" Gingerbread OS kanssa "tablet" Honeycomb.


On myös odotettavissa olevan peto specs-viisasta, jossa dual-core prosessori, 4,5 "tai 4,65" näyttö , ja 4G. Niin, ja suosikkini huhu: sen pitäisi olla käytössä Verizon n huippuluokan 4G-verkon.


Googlen Nexus linja puhelimissa, joissa on mukana Nexus One ja Nexus S ennen nyt, ovat ainutlaatuisia, että ne tulevat "Vanilla" Android ilman harjoittajan tai OEM muutoksia. Ne ovat myös tyypillisesti ensimmäisiä laitteita saada päivitykset, kun ne vapautetaan Android joukkue.


Olen käyttänyt Nexus One kuin minun ensisijainen puhelin lähes kaksi vuotta ja on myös käytetty Nexus S laajasti - molemmat ovat olleet erinomaisia, ja olen odottanut Prime pettää (vaikka olenkin hieman huolestunut huhuttu valtava näytön koko).


Sen lisäksi Nexus Prime, tapahtuma saattaa hyvinkin ominaisuus muut Samsung-tehty Android-laitteet - ehkäpä näemme Nexus tablet samoin.













Yritys: Google

Kotisivu: google.com

Perustamispäivä: 09 heinäkuu 1998

IPO: NASDAQ: GOOG



Google tarjoaa haku-ja mainospalvelut, jotka yhdessä pyrkivät järjestämään ja ansaita rahaa maailman tiedon. Sen lisäksi dominan









Ingen kommentarer:

Send en kommentar