onsdag den 19. januar 2011

AMD julkisti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/amd-announces-fusion-based-embedded-g-series-platform/:
Olemme juuri nähneet , mitä AMD: n Fusion alustaa voidaan tehdä kannettava tietokone, ja se näyttää me pian myös näkemään sitä paljon laitteita - AMD on juuri ilmoittanut uuden Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alustaa, joka voidaan käyttää asioita kuten digisovittimia, auton tietokoneet, pieniin tietokoneisiin ja paljon muuta. Tämä foorumi sisältyy virransäästötilaan x86 "Bobcat" core olemme nähneet koko ajan ja "maailmanluokan" DirectX 11-yhteensopiva näytönohjain, jossa AMD: n mukaan lisää jopa tasolle kehittynyttä tieto, että ei yksinkertaisesti ole saatavilla sulautettujen markkinoilla tänään. Yksi ensimmäisistä tuotteista perustuu alusta julkistetaan ovat pari mini-ATX levyt Fujitsun ja kolme SFF järjestelmät Kontron, joka on liittynyt useita muita tuotteita eri valmistajilta, joiden odotetaan lanseeraus "tulossa viikkoa. " Pään ohi tauon valmis lehdistötiedote, sekä video G-sarjan perustuva auton tietokone että AMD oli demoing CES.

Jatkaa lukeneisuus AMD ilmoitti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta

AMD julkisti Fusion-pohjaisten sulautettujen G-sarjan alusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 14:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde AMD | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar