onsdag den 19. januar 2011

ASUS Eee PC 1015PW "Sirocco" ei kannata häly (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/asus-eee-pc-1015pw-sirocco-was-not-worth-the-fuss-video/:

Egads, ASUS, on se todella tultu? Yhtiö synonyymi netbook on vakavasti harkittava uudelleen tuotestrategiasta jos se katsoo, että sen Eee PC "Sirocco" todella ansaittu teaser ja avaustapahtuma - kaksi markkinointi temppuihin yleensä varattu kohteita korkean kuluttajien kiinnostusta. Osoittautuu, että sen "Making Waves" tag linja oli (niin kuin pelkäsimme) vain takki Kuviollinen purppura, kulta, tai vaaleanpunainen maali sovelletaan yhtiön muuten mitäänsanomaton 10,1-tuumainen Eee PC 1015PEM netbook, joka toimii Windows 7 Starter on dual- core Atom N550-suoritin. Kiusallinen laatta meh on iän Fusion . Vielä pahempaa, meillä on jo näin "uusi" Eee PC 1015PW ilmoitti joissakin virka jo lokakuussa . Ilmeisesti, kun tarjous yli 30 mallia 10-tuumainen Eee PC tämä on ainoa tapa saada mitään huomiota. Klikkaa kautta nopeaa video katsaus laukaus suljettujen ovien takana CES ystävämme haltuunsa NewGadgets. Muuten osuma Mobile + Kannettavat jotka olen ollut rasittaa tuo sinulle suorana lähetyksenä jotain, joka on jo tapahtunut.

Jatkaa lukeneisuus ASUS Eee PC 1015PW "Sirocco" ei kannata häly (video)

ASUS Eee PC 1015PW "Sirocco" ei kannata häly (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 05:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NewGadgets (YouTube) , Mobile + kannettava , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar