onsdag den 19. januar 2011

Nintendo 3DS voi olla alue-lukittu ohjelmiston edelleen valitettavan kehityssuunnan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/nintendo-3ds-may-have-region-locked-software-continue-an-unfort/:
Olipa kerran, kun handheld peli järjestelmät olivat paksummat ja Nintendon oli täysin vailla vertaa , yritys suvaitsi antaa meille mahdollisuuden tuoda pelejä ilman pelkoa. On Game Boy kaikki muodot ja koot, sekä Nintendo DS, japanilainen kasetti olisi sinut kokemaan kannettava ihmettelee vuotta ennen kuin ne osuvat Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Vuodesta 2008 , mutta Nintendo teki DSi-tiettyjä nimikkeitä alue-lukittu - - ja se on sama kohtalo, joka todennäköisesti kohtaava pelejä Nintendon uusi 3D kädessä myös. "On mahdollista, että Nintendo 3DS ohjelmistot myydään yhdellä alueella ei toimi oikein, kun käytössä Nintendo 3DS laitteisto myydään toisessa" yhtiö selvitys lukee, mutta on tärkeää huomata, että alueen lukot ovat yleensä kahden osapuolen asia - Jos pelien julkaisijat päättävät niiden stereoskooppisen ohjelmisto alue-free, se saattaisi toimia kämmentietokone muutenkin. Joten kyllä, saatat silti olla mahdollisuus saada yhteys mennessä sim päälle.

Nintendo 3DS voi olla alue-lukittu ohjelmiston edelleen valitettavan kehityssuunnan perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 20:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde VG247 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar