onsdag den 19. januar 2011

Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule tahansa pian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/acer-netbooks-will-not-be-phased-out-sandy-bridge-tablets-not/:
Lopeta tilaus lippaat! Raivaamaan eilisen hieman varjoisa raportteja , Acer PR tiimi on antanut virallisen lehdistötiedotteen, jonka mukaan yhtiö ei ole aikomuksia lopettaa tuotantonsa sen Aspire Yksi rivi netbooks. Sen sijaan se väittää, että sen uusi valikoima Android tabletteja "löytävät tilaa vieressä netbooks ja muistikirjoja." Sen lisäksi, Acer ottamasta Sandy Bridge tabletti huhu, että myös spouted ylös, ja selvennetään, että tabletit perustuvat Intelin uuden kannettavan / desktop foorumi "ei ole vielä määritelty." Se synkronoi sen kanssa, mitä olimme kuulleet eilen - että Acer ilmoitti 4.8-, 7 -, 10-tuumainen Android tablettia aloittaa huhtikuussa Yhdysvalloissa ja että se todennäköisesti odottaa tulevan erittäin matala jännite (ULV) Sandy Bridge osaan, jos se oli itse asiassa menossa laittamaan Intelin seuraavan sukupolven Core-prosessorit otetaan tabletteina. Se varmasti paranee paljon - osuma tauko Acerin virallista lausuntoa.

Jatka käsittelyssä Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule tahansa pian

Acer: netbooks ei vaiheittain, Sandy Bridge tabletteja ei tule mitään aika pian alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 14:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar