onsdag den 19. januar 2011

HP Slate tilaukset edelleen viivästynyt, silti syyttää "korkea tilauskanta"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/19/hp-slate-orders-still-delayed-still-blaming-high-volume-of-ord/:
Voi että, se näyttää joitakin ihana Palm / HP Web OS-tabletit ovat matkalla meidän tapa (vaikka me kuulemme se ole vasta loppukesästä / alkusyksystä), mutta tiedät mitä on oletettavasti johtaa tiemme yli kaksi kuukautta nyt? HP Slate 500 . Jep, HP: n näennäisesti-hylätty Windows 7 tabletti on yhä kärsii suurista viivästyksistä, ja saamiemme lähteiden ja HP: n asiakastuen edustaja, "materiaali pulaa" yhdessä "suuren määrän tilauksia" aiheuttavat näitä tabletteja asti pidettävät . Meillä ei ole mitään todellista tietoja numerot - vaikka viime kuussa olimme kuulleet he saivat noin 9000 tilauksia tähän mennessä - mutta me tiedämme, että meidän ikioma HP Slate, jonka olemme tilanneet takaisin 9. marraskuuta vielä oIe 't lähetetty ja nyt teilataan laiva ulos tammikuun 22. päivä. Ja me ei todellakaan ole ainoita odotteli yhä kärsivällisesti - katso läpi TabletPC Review foorumeilla paljastaa, että useat raivostunut asiakas on edelleen ikävä heidän 8,9-tuumainen, Atom-powered tabletit - vaikka monet heistä tarjottiin 100 dollaria alennus vastineeksi, joilla ei ole tabletteja ajoissa loma. Olemme saavuttaneet ulos HP edelleen kommentoida tätä, mutta sillä välin me olla virkistävää tilillemme sivu ja toivon meidän Slate vihdoin Laivojen ennen kuukauden loppua tai tiedät, ainakin ennen HP aloittaa ilmoittamalla uusia helmikuun alussa .

HP Slate tilaukset edelleen viivästynyt, silti syyttää "korkea tilauskanta" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 tammikuu 2011 08:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tablet PC arvostelu | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar