fredag den 2. september 2011

Wikileaks kaapelit valottaa Applen taistelussa väärennettyjä pikkuleivät

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/wikileaks-cables-shed-light-on-apples-battle-against-counterfei/:


Jäljitelmä voidaan vilpittömän muoto imartelu, mutta jos olet Rolex, Gucci tai Apple, et todennäköisesti ole kovin kiinnostunut imartelee. Johtuen Applen voimakas suosio, koko teollisuus on syntynyt, että viihtyy koputtavat pois ikonin tavarat Suunniteltu Cupertino. Olemme nähneet paljon meidän aikanamme, ja kun se saattaa iskeä jotkut ikään kuin Applen tee yhtään mitään rajoittamaan aping, uusi Wikileaks julkaisu vahvistaa muuten. Mukaan elektroninen Memo Pekingin suurlähetystön päivätty syyskuussa 2008, Apple alkoi laittaa ilmeinen ja tahallinen painostaisi Kiinaa toimimaan vastaan ​​yrityksille, jotka olivat kopiointi sen tavarat muutama vuosi sitten. Kuten on käynyt ilmi, tyrmäämällä knockoffs ei ole aivan korkea Kiinan luettelo hallituksen painopisteistä, ja edistystä pysäyttämisestä KIRF fantasia on ollut hidasta parhaimmillaan. Koko tarina on melko uuvuttavaa lukea, mutta se kannattaa sukeltaa jos olet kiinnostunut - kohti tavallista, saat koulutetut alla olevista linkeistä.

Wikileaks kaapelit valottaa Applen taistelussa väärennettyjä tavarat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 18:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MIC gadget | lähde Wikileaks | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar