fredag den 2. september 2011

Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/uk-plans-white-space-mobile-internet-by-2013-while-analog-tv-ge/:


Ikään kuin ei olisi tarpeeksi syytä muuttaa Britanniaan. Vapaa kiistely, joka on vainonnut asioita niissä valtioissa, Ofcom on julkaissut suunnitelmia tehdä Iso-Britannian ensimmäinen maa Euroopassa toteuttaa tyhjää tilaa mobiili internet. Sillä tiedä, valkoinen tila on yleisnimitys käyttämättömiä, kohdennetaan spektrin, tässä tapauksessa se taajuudet normaalisti varattu analoginen tv. Valkoinen tila tarjoaa huomattavasti lisääntynyt kantavuuteen, nopeuteen ja signaaleja, jotka tunkeutuvat alueilla, joissa 3G pelkoja kulutuspinta . On jo tutkimuksissa tapahtuu ja yrittää muodostaa Skotlannin Isle of Bute ja Ofcom pyrkii ovat asioita kaulitaan kansallisesti vuoteen 2013 mennessä. Britit, jotka tarrautuvat kiinni vanhan koulun FM radiot varoittaa, Ofcom on tulossa jälkeen, kun nämä taajuudet seuraavaksi.

Jatka lukemista Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee


Iso-Britannia suunnittelee White Space mobiilin internetin vuoteen 2013 mennessä, kun taas analoginen tv varovasti itkee alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 08:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink mocoNews | lähde Ofcom | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar