fredag den 2. september 2011

Deeper Look At Blackbox keräämät tiedot Käynnistys ei onnistu Ja sen huipulla Syy: Ennenaikainen Skaalaus [Infographic]

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SjLe794jZsA/:

136808v2-max-250x250

Aiemmin tällä viikolla, kävimme läpi Blackbox , nuori yritys vastuussa luoda Startup Genome raportti , jatkuva, tutkimuksen ja kehityksen yhteistyöhankkeita, jonka tavoitteena on tehdä kattava sukeltaa mitä tekee Piilaakson startup onnistunut - ja ei. ( Lue peruskattavuus täällä. ) Tiistaina kävimme läpi yhtiön aloittamaa mitä se kutsuu Startup Genome Compass , benchmarking työkalu startups joka auttaa perustajat seurata niiden edistymistä eri kasvun ryhmiin. Sittemmin yli 6000 startups on allekirjoittanut käyttää kompassia.


Yhdessä diagnostiikkatyökalun Blackbox julkaistiin myös uusi tutkimusraportti pääsyitä Käynnistys ei onnistu, kuten ehkä vielä merkittävämpää, ensisijainen syy startup potkiminen Kauha: Ennenaikainen skaalaus. Vaikka tämä oli käsitelläänkin meidän etukäteen kattavuus, ajattelimme kiinnostaisikin laatimalla niiden tuloksista, mukaan lukien esittelee näppärä infographic luoma joukkueen haltuunsa Visual.ly .


Voit päivittää, helmikuusta lähtien, Blackbox on kerännyt aineistossa yli 3200 korkean kasvun tech startups, joiden tuloksista tutkimukset osoittavat, että ennenaikainen skaalaus on ensisijainen syy Käynnistys ei onnistu, koettelee 70 prosenttia kaikista startup että meni tapaamaan heidän Maker. Ja liittyvä seikka on syytä huomata: perustuvat kyseisiin 3200 startups, kokemus yrittäjät, sukupuolten, maan alkuperä, koulutus ja ikä ei vaikuttanut ennustettu todennäköisyys epäonnistumiseen.


Mutta kuten jotkut viisas lukijoiden kommentoida osiosta ennen post huomautti, se voi varmasti tuntua vaarallista minun laaja ja monipuolinen joukko tietoja luoma aloittaville (ja vuorotellen todellisen - ja yhtä monipuolinen - ihmisiin) vaatia että maailma on löytänyt yhden, perimmäinen vika, jota voidaan käyttää reseptiä startups jokaisen raita, kautta linjan. Vaikka Blackbox joukkue voi eri mieltä hieman, tutkimuksessa tavoitteena on auttaa alkuvaiheen yrityksiin välttää deadpool. Yksinkertaista. Startup genomi on käynnissä tutkimushanke näennäisesti tarkoitettu valaisemaan, ei pakkosyöttää lääkemääräykset. Se on tieteellinen lähestymistavaltaan, jotkut sen kielen voi tuntua kuiva - ja se ei välttämättä toimi kaikille.


Mitä enemmän, "ennenaikaista skaalaus" saattaa tuntua liian yksinkertaistettu termi, ja se voidaan helposti tulkita väärin. Blackbox joukkue määritelty ennenaikaista skaalaus tutkimustyössään keinona ilmaiseva että käynnistyksen n keskeisiä ulottuvuuksia (tuote-, asiakas-, tiimi, talouden ja liiketoimintamalli) ovat epätasapainossa. Eli: yksi (tai useampi) ovat eri tahdissa etenevää kasvun kuin toiset. Kuten Blackbox perustaja Bjoern Herrmann totesi, "Joissakin tapauksissa huonosti skaalaus voi olla parempi kuvaus".


Tämän kuvauksen mielessä, tutkimus havaitsi joitakin melko silmiinpistävää eroja näiden startup että skaalattu ennenaikaisesti (tai vahingollisesti) toisin kuin ne, jotka olivat synkassa. Selkeimmin: Yhtään käynnistyksen että skaalattuna ennenaikaisesti kulunut 100000 käyttäjän rajan. Ei vain sitä, mutta 93 prosenttia niistä startup koskaan ylittänyt $ 100Ka vuoden-in-tuloja kynnys. Ja ehkä hieman counterintuitively, startups että asteikko kunnolla kasvaa 20 kertaa nopeammin kuin startup että skaalattu ennenaikaisesti.


Sijoittajasuhteet ja sarjayrittäjä Brad Feld punnitaan on ennenaikaista skaalaus sanoa, "palkkaaminen asiasisältöä määrä myynti-tai merkin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar