fredag den 2. september 2011

Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/mobee-intros-magic-numpad-for-your-magic-trackpad-glittery-dust/:


Onko teko murskaukseen numerot päivittäin tehtävän sinulle, ja käytätte Magic Trackpad? No, jos todellinen avaimet tai laskin / hiiren hybridi vain eivät ole maagisia riitä sinulle, niin Mobee Magic NUMERORYHMÄN voi vain olla. Nimestään huolimatta NUMERORYHMÄN on 29 dollaria joukko elokuvia, jotka voit Morph teidän ohjauslevy jakaa kolmeen numeerinen "näppäimistö" asetteluja, joiden ohjelmisto mahdollistaa näytön laskin ja asetukset makroja. Lisäämällä Splenda on mansikoita, voit myös saada puhdistusvälineillä ja pyyhittävä merkkiaine muokata elokuvia entisestään. Jos vasemmalla puolella aivoissa on hakkaa jännityksestä, Magic NUMERORYHMÄN on saatavilla ennakkoon nyt ja sen pitäisi laiva tulee tämän vuoden lokakuussa.

Jatka lukemista Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly


Mobee intros Magic-NUMERORYHMÄN oman Magic Trackpad, kimalteleva pöly ei sisälly alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 08:43:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Mobee Technology | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar