fredag den 2. september 2011

Vonage lanseeraa Android-sovellus ilmaiseksi ulkomaanpuheluita, vielä ei palvelua Brodo Asogi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/02/vonage-launches-android-app-for-free-international-calling-stil/:


Juuri sopivasti Tante Lulu syntymäpäivänä vuonna Gstaad , Vonage käynnisti Extensions-sovellus ilmaiseksi pitkänmatkan Soittaminen Android-puhelinta. Nopealla ladata, Homesick sukulaiset voivat hyödyntää nykyisiä Vonage VoIP palvelun peräisin Google-powered puhelin soittaa globaalisti ilman kerryttämällä kovin kallis uusia mobiili maksuja. Saalista? Se vaatii VoIP ulkomaanpuheluita suunnitelma ennen kuin voit aloittaa numeron ystäviä ympäri maailmaa. Myös hinnoittelu edellyttää olemassa olevaa kutsuvan suunnitelma ja se ei tue Viestit kuin jotkut muut vastaavat sovellukset, kuten Fring ja Viber . Nykyisten Vonage käyttäjiä, se on varmasti makea lisätty ominaisuus, jolloin sinulle mitään tekosyytä vaan soittaa täti Lulu.



[Kiitos, Val]

Vonage lanseeraa Android-sovellus ilmaiseksi ulkomaanpuheluita, vielä ei palvelua Brodo Asogi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 syyskuu 2011 09:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar