fredag den 2. september 2011

Starz päättyy uusiminen neuvottelut Netflix, vetää elokuvia streaming helmikuussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/01/starz-ends-renewal-negotiations-with-netflix-will-pull-movies-f/:


Starz on ilmeisesti päättänyt, että voi elää ilman satoja miljoonia dollareita uudistamista sen sisällön lisensoinnin käsitellä Netflix odotettiin tuoda ja ilmoittanut tekevänsä lopun neuvotteluja tänään. Yhtiön mukaan Town blogi, kariutuivat yli Starz: n vaatimuksen, että Netflix toteuttaa porrastettu hinnoittelu, ja veloittaa asiakkaita entistä päästä sen sisältöä. Tämä tarkoittaa, kun nykyinen käsitellä päättyy 28. helmikuuta 2012, he kaikki menevät pois, kuten monet sen uudempi julkaisu elokuviin Sonyn (jo vedetty ) ja Disney että Starz on ehtoja noudattaen ja Starz sisältöä kuten Camelot ja Spartacus. Jotta asiat pahempaa, tämä kaikki on menossa alaspäin samana päivänä kuin hintapiikin tekee kalliimpaa pitää sekä levy-ja streaming palvelut.



Vaikka Starz väittää siirto on osa strategiaa "suojella palkkion luonnetta brändimme säilyttämällä sopivaa hinnoittelua ja pakkaamista ainutlaatuista ja erittäin arvokasta sisältöä" sekä "arvioida uusia mahdollisuuksia", Netflix tiedottaja Steve Swasey noteerataan sanoneen se voi ohjata Starz rahaa ja käsittelee muut sisällöntuottajat "säilyttääkseen tai jopa parantaa Netflix kokemus." Beyond Starz, Yhdysvalloissa Netflix tutustua myös uudempia elokuvia sen käsittelee Epix ja muutamat pienemmät jakelijat, kuten suhteellisuusteoria Media . Tarkista Starz lausunto kokonaisuudessaan tauon jälkeen, ja kerro meille, jos tämä on muuttumassa vastauksesi eilisen kyselyn kysymykseen .

Jatka lukemista Starz päättyy uusiminen neuvottelut Netflix, vetää elokuvia streaming helmikuussa


Starz päättyy uusiminen neuvottelut Netflix, vetää elokuvia streaming helmikuussa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 syyskuu 2011 21:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Yritys Town | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar