torsdag den 3. marts 2011

3M: n 32-tuumainen näyttö, jossa 10-sormella multitouch astuu CeBIT (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/3ms-32-inch-display-with-10-finger-multitouch-steps-out-at-cebi/:


Vaikka on olemassa suurempia multitouch näytöt siellä - ja ne, jotka voivat tukea useampia samanaikaisia kosketa kohtia - 3M: n upouusi C3266PW on yhtiön suurin, sanoi sovelluttava teollisuuden vahvuus laitoksissa, joissa on useita samanaikaisia käyttäjiä (yritys on nopeasti huomata että ultralaajakaistaosan 178 asteen katselukulma pitkin kahden akselin on hyvä, että koska ihmiset voivat ihmisjoukon ympäri ja alkaa koskettaa). He demoed uuden yksikön täällä CeBIT kahdella tavalla: kolme heistä riviin "cascade taulukko" yksi suuri, vinot, ja yksi pieni, ja toinen erillinen yksikkö asennetaan yksin kioski suunnilleen silmien korkeudella. Taulukon perustettiin usean näytön Windows laatikko käynnissä tech demo karttoja, kuvia ja videoita, jotka voidaan flicked välillä näytölle, puristuksiin, ja zoomata, kioski puolestaan on käynnissä alkeellinen lentosimulaattori, jolla pyritään osoittamaan kaikkien kymmenen kohdat multitouch valmiudet kerralla sormi perustuva ilma ohjausjärjestelmä (ei niin olisit oikeasti suunnitella peli, mutta hyvä demo kuitenkin).



3M huomauttaa, että reagoi kosketukseen - aikaa, joka kuluu näytön todella tunnustaa, että se on koskettanut - on kysymys teollisuuden ja se ei ole jotain, että me todella miettiä käyttäjiksi, jos liike on laggy , me vain olettaa prosessori ei ole tehtäviensä tasalla tai ohjelmiston perseestä. C3266PW on mitoitettu suhteellisen vilkkaana 12 ms tunnustamista aikaa, ja kun yhtiö on muiden tuotteiden kanssa jopa nopeammin arviot, me varmasti huomanneet ettei viive kuin soitimme noin (tietenkin, tietokoneiden virtaa näytöt ovat paljon tekemistä sen kanssa, että ). Olemme tulleet yhdistää hyvän kapasitiivinen näytöt kiiltävä lasi ja resistiivinen kanssa matta, mutta se ei todellakaan ole oikeudenmukainen arvio - tämä on häikäisemätön "anti-stiction pinnoite", kuten sen nimikin kertoo, tekee sormilla liukuvat kuin voin. Se ei ehkä ole suuri, puhelin, mutta se toimii hyvin näytön tämän kokoluokan että menee todennäköisesti käyttää julkisissa laitoksissa ja mahdollisesti hoitaa satoja ihmisiä päivässä. Seuraa tauko 3M: n lehdistötiedote ja video sekä asetelmia!


Contin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar