torsdag den 3. marts 2011

Zero XU sähkö moottoripyörä tekee in-asunnossa EV latauksen todellisuutta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/zero-xu-electric-motorcycle-makes-in-apartment-ev-charging-a-rea/:

Zero XU sähkö moottoripyörä tekee in-asunnossa EV latauksen todellisuutta

( Äskettäin päivitetty ) valikoiman sähkö-moottoripyörästä Zero Moottoripyörät on varmasti houkutteleva niille kaupunkilaisille etsivät hauska tapa aloittaa itse lyhyillä commutes. Mutta, autotalli-vähemmän huoneisto tai rivitaloasunto vuokralaisten puuttuu tarvittava laturiliitäntä, he eivät tee pahus paljon järkeä. Tässä on yksi, joka ei. Se on uusi Zero XU, sähkö moottoripyörä jossa irrotettava akku, että voit tehdä sisälle sinua mehua ylös. Voit myös ostaa toisen pakkauksen ja vaihtaa ne pois, joka voisi antaa jätät yhtä töissä ja toista kotona - jotain ehkä tarvitse miettiä koska asia on valitettavasti lyhyt 30 kilometrin kantaman. Se on noin puolet siitä, mitä Zero S hoitaa, mutta XU on vähintään 2000 dollaria halvempi, alkaen 7995 dollaria. Lisäksi uteliaana käyttää yhä ketju, poikkeaa muista 2011 Zero polkupyörää, jotka juuri siirtynyt vyöt. Kuitenkin, jos olet vielä kiinnostunut Zero XU on Facebookiin, jotta nyt ja pitäisi alkaa terrorisoida lisäpistorasiaa maaliskuussa.




[Kiitos, Darius ]

Jatka käsittelyssä Zero XU sähkö moottoripyörä tekee in-asunnossa EV latauksen todellisuutta


Zero XU sähkö moottoripyörä tekee in-asunnossa EV latauksen todellisuutta perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 02:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar