torsdag den 3. marts 2011

Sonyn NGP GDC 2011: lisää video quad-core ihme toiminnassa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/sonys-ngp-at-gdc-2011-more-video-of-the-quad-core-marvel-in-ac/:







Otsikko melkein kertoo kaiken - meillä on joitakin uusia materiaalia (toisin kuin mitä olemme nähneet ) ja Sonyn NGP teille kaikille pelaajille palvoa. Tänään GDC 2011, näimme demoversion Uncharted, Little poikkeavien ja NGP: n lisätyn todellisuuden ominaisuuksia. Olimme jälleen vaikuttunut Sonyn uusin pala pelilaitteistojen, mutta älä ota meitä siitä, katso itse videokuvaa yläpuolella ja tauon jälkeen. Ja oh-by-the-way, me päätellä muutamia uusia tarinat kannettava voimanpesä, että kehittäjät saattavat haluta tietää - vähittäiskaupan pelikasettien on vain 2 Gt tai 4 Gt koko (merkittävä, koska keskimääräinen PS3 otsikko 9GB) ja Sony suosittelee, että devs haluavat satamaan PS3 otsikot on NGP olisi yksinkertaistettava niiden malleja, shaders ja tekstuurit jotta ne toimisivat. Nyt jos vain Sony saisi paljastaa salaisuus kuinka paljon thing'll kustannuksia.


Jatka käsittelyssä Sonyn NGP GDC 2011: lisää video quad-core ihme toiminnassa


Sonyn NGP GDC 2011: lisää video quad-core ihme toiminnassa perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 maaliskuu 2011 23:36:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar