torsdag den 3. marts 2011

HP Kosketusalusta ampuu alas lentokoneita, osoittaa pois next-gen leijonankita n GPU (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/02/hp-touchpad-shoots-down-planes-shows-off-next-gen-snapdragons/:





Olemme valmiita panostamaan Qualcommin kaksiytiminen Adreno 220 GPU on abstrakti käsite useimmille lukijoille, mutta voimme laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin todella nopeasti - tässä se on HP kosketusalustan , pumppaus pikseliä ja kartoitus tekstuurit vakavasti upea hieman ilmataistelun peli. Saimme käsiimme webOS 3,0 tabletin ja antoi Polarbit n Armageddon Squadron II pyörre GDC 2011, ja kokemus tuntui melko vankka kaiken framerate vain vähenivät merkittävästi, kun vapauttaa mojova ristitulessa raketteja, kun meidän vihollisia. Mitä enemmän, tabletti helposti - ja automaattisesti - keskeytetty meidän pelin, kun taipumista webOS n moniajo lihas tarkistaa tekstiviestin, joka oli juuri tullut sisään Mitä tuo sanot? Mietit miten HP kosketusalustan ei tekstiviestejä? No, se ei oikein - se vaatii webOS älypuhelin pariksi Bluetooth jakaa solun modeemi tekstejä ja puheluihin. Mutta sinä tiesi, että jo , eikö?



Armageddon Squadron ei ollut ainoa otsikko Qualcomm oli kätevä keuliminen voimaa Adreno 220, vaikka, kuten Southend Interactiven Desert Tuuli näyttää olevan sulan yhtiön korkki. Se on 3D-toiminta-seikkailu otsikko pääosissa erittäin hieno valaistus vaikutukset kännykkäpeli - puhumattakaan uhkea nainen swordslinger jotka harojen muistoja ATI: n Ruby. Katso, että tauon jälkeen!

Jatkaa lukeneisuus HP kosketusalustan ampuu alas lentokoneita, osoittaa pois next-gen leijonankita n GPU (video)


HP Kosketusalusta ampuu alas lentokoneita, osoittaa pois next-gen leijonankita n GPU (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 maaliskuu 2011 20:41:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar