torsdag den 3. marts 2011

Epäilty WikiLeaker voisi kohdata kuolemanrangaistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Y2KAawVkPEQ/alleged-wikileaker-could-face-death-penalty.ars:


Mukaan uusi raportti siitä NBC News, PFC. Bradley Manning, sotilaan, joka väitetään laittaa "vuotaa" in Wikileaks, saattavat kohdata kuolemanrangaistus. Keskiviikkona Yhdysvaltain hallitus jätti 22 uutta syytteitä Manning, joista yksi-"auttaminen vihollinen"-on pääoman rikos. NBC kertoo myös, että sotilaalliset syyttäjien todennäköisesti pyrkii elinkautiseen vankeusrangaistukseen, eikä kuolemanrangaistusta, jos Manning on tuomittu tämän maksun. Manning olisi myös dishonorably purkaa.


Manning neuvo on blogi ylös tänään kopion ohjesäännön, joka saattaa Manning pois elämän. 104 artiklassa Uniform Code of Military Justice "Rikokseen Enemy-antaminen Intelligence Enemy," kielletään jossa vihollinen, jossa "älykkyys" on määritelty tieto, joka on "totta, ainakin osittain."


Ei ole vielä selvää, että artikla 104 maksu on lopulta tarkoitettu sotaoikeuteen. Edellä mainitun blogi, se on jopa 32 artiklassa Petostutkintaviranomainen mitkä uusista maksuista Manning päätyvät todella päin oikeudenkäynnissä.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar