torsdag den 24. marts 2011

Alkuperäinen iPad jälkiasentaa olla mukava Smart Cover, magneetit pitkälti kiittää (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/original-ipad-retrofitted-to-play-nice-with-smart-cover-magnets/:




Vaikka emme tarkalleen tiedä, miten ne toimivat, magneetit ovat yksi maapallon monista fascinations ja niitä käytetään monissa gadgets tänään - ehkä etenkin Applen uusi värikuoret . Kuten ehkä jo tietää, iPad 2: n ensimmäinen osapuoli näytön peitevoide käyttää joukko magneetit, jotta magic tapahtua, se napsahtaa ja sopii melkein liian hyvin. Noudattamalla muutamia harvinaisten maametallien magneetti ja liimaamalla alkuperäiseen liuskekiveä trendikkäällä, blogger Dan rehtori voi käyttää Smart Peitä iPad uno. Hän sijoittaa ne sen mukaan, miten ne kiinni sarana kansi, joka selittää puute väliä neljän magneettien. Kuten voit nähdä videon, Applen näyttö suojelija toimii hyvin tabletti, mutta se ei ole auto-lukitus mekanismi löytyy iPad 2. Hoito antaa alkuperäisen iPad maku nykyaikaa? Hit kattavammin linkkiä saadaksesi tärkein ainesosa tämän DIY projekti.

Alkuperäinen iPad jälkiasentaa olla mukava Smart Cover, magneetit pitkälti kiittää (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 19:06:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TUAW | lähde Venäläiset käyttivät Pencil | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar