torsdag den 24. marts 2011

Lockheed Martin osoittaa pois Orion avaruusalukset uusien maanalaisten Lair

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:

Lockheed Martin osoittaa pois Opollo avaruusalus, uusi maanalainen Lair

Ei, se ei ole Apollo komento moduuli etsit siellä. Mikä vanha on uusi uudelleen tilasuunnittelu, ja mitä kelluva painoton edellä tämä teksti on kuvan ihmiskunnan seuraava suuri vaunuilla avaruuteen. Se on Orionin avaruusalus alkaen Lockheed Martin, tilattu NASA ja on suunniteltu kuljettamaan neljän hengen miehistöllä ei vain matkoja kiertoradalle, mutta hyvin ulos aurinkokunnasta. Lockheed Martin on juuri huivi pois asia ensimmäisen kerran, osoittaa myös pois uuden Space Operations Simulation Center (SOSC), joka sijaitsee ei Houstonissa eikä Cape Canaveral. Sen sijaan se on kaivettu peruskallioon Coloradossa teoriassa eristää sen seismiset ja muista häiriöistä niin, että testaus miehistö voi tehdä heidän asia ilman ulkopuolista painostusta. Olemme myös saada ne eivät saa kovin hyvää signaalin vastaanotto siellä, voisi myös auttaa poistamaan ulkopuolella häiriöitä. Tässä bunkkeri alus testaa parhaillaan ennen suunniteltua ensimmäinen laukaisu vuonna 2013, kun miehistö laukaistiin heti 2016. Mars? Se saattaa olla vielä muutaman vuoden.

Lockheed Martin osoittaa pois Orion avaruusalukset uusien maanalaisten Lair perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 14:24:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DailyTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar