torsdag den 24. marts 2011

Femto Forum julkaisee API eritelmän femtocell apps, saattaa keskittyä "tiedotusmateriaalia"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/femto-forum-publishes-api-specification-for-femtocell-apps-plac/:


Ikään kuin maailma tarvitsi yhden yhdistyksen seurata, CTIA Wireless 2011 on tuottaa juuri sitä. Femto foorumi, joka on tehnyt erinomaista työtä jäljellä peitetoimintaa myöhässä, on juuri julkaissut "koko alalla sovitut API tiedot", jonka avulla "matkaviestintäsovellusten perustuu femtocell teknologiaan." Totta puhuen, ensimmäinen apps perustuvat tiedot on jo rakennettu, ja niiden tällä hetkellä käytettävissä femtocell yhteisölle. Eritelmät ovat verkko-API, joka muka "toimijat voivat ajaa kehitystä femtocell-powered open access-, yritys-ja kuluttaja-sovelluksia", ja se tulee myös tiedotusmateriaalia, jotta kehittäjät mahdollisuuden sisällyttää tehostetun läsnäolo, tilanne ja sijainti-herkkiä ominaisuuksia uusien ja olemassa apps. Myönnettäköön, olimme hoitoa paljon enemmän kuin sijaintiin perustuvat sovellukset, jos voisimme vetää meidän 3G Microcell Panama käyttää sitä soittaa ilmaiseksi vaikka lomalla, mutta hei - ehkä se on seuraava looginen askel. Ei siksi, että olemme paljon kulkee pitkin vinkkejä tai mitään.

Femto Forum julkaisee API eritelmän femtocell apps, saattaa keskittyä "tiedotusmateriaalia" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 22:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC World | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar