torsdag den 24. marts 2011

Sitkeä keinotekoisia lihaksia lupaavat tehdä robotteja elävämmän näköiset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/rubbery-artificial-muscles-promise-to-make-robots-more-lifelike/:


Jotkut robotit voivat jo näyttää melko realistisia , mutta se on silti aivan eri juttu, kun he oikeasti liikkuu, kun kaikki mekaaniset osat sisällä ilmoittautumaan hieman erehtyä, robotti-liikehdintää. Jotkut tutkijat Uuden-Seelannin Auckland biotekniikka instituutti on nyt yksi mahdollinen ratkaisu tähän ongelmaan, mutta - moottori mikään tavallinen liikkuvia osia. Sen sijaan, sitkeä, Cronenberg-herra vehje tukeutuu osittain electroactive rakenteille, jotka voivat venyttää yli 300 prosenttia, ja laajentua ja supistua, kun jännite. Vaikka asiat ovat ilmeisesti edelleen hyvin varhain, se on mahdollista, että robotit voivat lopulta olla rakennettu kokonaan pois nämä keinotekoiset lihakset - tai, kuten johtava tutkija Iain Anders ytimekkäästi, "tulevaisuus on pehmeä." Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä sitkeä keinotekoisia lihaksia lupaavat tehdä robotteja elävämmän näköiset


Sitkeä keinotekoisia lihaksia lupaavat tehdä robotteja elävämmän näköiset perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 11:22:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC World | lähde Auckland biotekniikka instituutti | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar