torsdag den 24. marts 2011

AT & T aikoo käyttää Amazon Appstore, sideloading vielä avoin kysymys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/24/atandt-planning-access-to-amazon-appstore-sideloading-still-an-op/:


Vihainen Linnut kehittäjä Rovio ilmoitti sen Facebook-tili pari tuntia sitten, että "AT & T valmistelee myös mahdollistaa ostaa Amazon Appstore pian ", joka merkitsisi aika iso liikkua AT & T: n osa, koska he ovat olleet tiukasti tahtonsa säilyttää sovellukset ulkopuolelta Android Market ekosysteemin pois niiden merkkituotteiden Android laitteet - turhauttavaa (ja todennäköisesti epälooginen) asenne, liioittelematta. No, ensimmäinen hyvä uutinen - AT & T on vakuuttanut meille, että he ovat itse asiassa perustaa pääsy Amazonin verkkokaupassa:

"Pyrimme antamaan Android asiakkaille pääsyn kolmannen osapuolen sovellus tallentaa. Tämä edellyttää päivityksiä järjestelmiemme ja viimeistelemässä kanssa Amazon. Jaamme lisätietoja asiakkaidemme kanssa lähitulevaisuudessa."


Huono uutinen on, että AT & T: n jokin keskusteluissa Amazon tästä ollenkaan, mikä näyttäisi viittaavan siihen, että aiot tehdä poikkeus niiden Android Market politiikka Amazon Appstore eikä vain mahdollistaa sideloading laitteista kokonaan ja sen hakeminen päivä. Oletamme, tämä voisi aiheuttaa kierroksen firmware-päivitykset joka laskee Appstore ROM, mutta että tuntuu todella paljon työtä ottaen huomioon kuinka paljon byrokratiaa on mukana ajaa jopa yhden päivityksen yhden luurin tärkeä harjoittaja. Lisää tämä saamme sen, toivottavasti, AT & T tilaajilla on heidän Vihainen Linnut Rio korjata tarpeeksi nopeasti.



[Kiitos, Thomas]

AT & T aikoo käyttää Amazon Appstore, sideloading vielä avoin kysymys alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 maaliskuu 2011 11:50:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Vihainen Linnut (Facebook) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar