torsdag den 24. marts 2011

TelePresence Tech kioski nostaa virtuaalista ostokset mall lähellä sinua, menemme käytännön

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/23/telepresence-tech-kiosk-to-bring-virtual-shopping-to-a-mall-near/:


Jos Amazon oli pidemmälle meneminen web hyväksi konkreettisempia keskipitkällä kaupitella sen tavarat, se voisi harkita jotain Telepresence Techin uusi telepresence kioski työtä. Saimme yllätys demo järjestelmän Samsung tapahtuma tänään ja tuli pois kiehtoi. Tekniikka tekee 2D kuvat float ja pyörittää tilaa, jossa vähittäiskauppiaat tapa antaa asiakkaille nähdä niiden tuotteisiin niin kuin ne olivat todella siellä, ja halvempaa - noin 1,50 dollaria per tunti - maksaa meatbags ihmisen perinteisten tiili-ja laasti tallentaa. Erillinen kosketusnäyttö mahdollistaa ostosten selata olevat kohteet, puhua kasvoista virtuaalinen kohdata asiakaspalvelua, ja tehdä ostoksia. Tarkista galleria nähdä enemmän mitä vähittäiskaupan tulevaisuus näyttää.


TelePresence Tech kioski nostaa virtuaalista ostokset mall lähellä sinua, menemme käytännön perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 maaliskuu 2011 23:59:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar