tirsdag den 11. oktober 2011

Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/11/plantronics-voyager-hd-headset-knows-when-its-kissing-your-chee/:


Jos ajat ympäri koko päivän törmäämättä ikeniä kauko ystävien ja kollegoiden kanssa, niin et voi todella tulla toimeen niiden kanssa enemmän lyhenne kuulokkeita markkinoilla. Siellä rasvan ja ylpeä Voyager vaihtelevat Plantronics tulee, ominaisuuksia, kuten koko päivän akun, pitkä puomi, A2DP ja InstantMeeting App yhdistää sinut conf puheluja iOS, Android tai Blackberry. Viimeisimmät Voyager HD malli on ensimmäinen sisältää antureita, jotka tunnistavat läheisyys teidän kaulapalojen ja anna laitteen uudelleen reitti puhelut asianmukaisesti. HD on saatavilla nyt 100 dollaria, joka sisältää vuoden tilauksen yhtiön Vocalyst äänentunnistus palvelu - vaikka epäilemme tietty tulokas voisi olla kattaman alueen. Täysi PR on klikkauksen päässä.

Jatka lukemista Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken


Plantronics Voyager HD kuulokkeet tiedä, milloin se on suudella posken alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 lokakuu 2011 03:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar