tirsdag den 12. april 2011

JetBlue tuoda Ka-kaista nopea internet ja ystävällinen taivas vuoteen 2012

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/11/jetblue-to-bring-ka-band-high-speed-internet-to-the-friendly-sk/:

Huolimatta Boeingin aikaista työtä tehdä satelliittiliikenteelle go-vaihtoehto lennon aikana internet, melko kallis yhteys ratkaisu ei koskaan ottanut pois . Näyttää siltä, ​​satelliitti-yhteys on noin kokea jotain elpyminen - juuri viime kuussa Gogo ilmoitti suunnitelmistaan ​​viltti maapallon Ka-yhtyeen kattavuus vuoteen 2015 mennessä, ja nyt JetBlue n ilmoittaa, että se on ensimmäinen antaa junassa Ka-band-verkon. Vuonna sopimus Viasatin kanssa, lentoyhtiö aikoo palvelua yli 170 ilma-alusta asennus 2012. Uusi laajakaista vaihtoehto kuulemma tarjoaa suurempia siirtonopeuksia ja enemmän kaistanleveyttä matkustajaa kohti vähemmän rahaa kuin muut lennon aikana internet vaihtoehtoja. Lufthansan uusi FlyNet palvelu myös urheilun satelliitti-käytössä WiFi näyttäisi asiat etsii tulevaisuuden kerran tuomittu laajakaistaratkaisu.

Jatka käsittelyssä JetBlue tuoda Ka-kaista nopea internet ja ystävällinen taivas vuoteen 2012


JetBlue tuoda Ka-kaista nopea internet ja ystävällinen taivaalla vuoteen 2012 alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 huhtikuu 2011 19:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ViaSat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar